Musikklinja fikk besøk fra Den kulturelle skolesekken, med TRØKK!

Ensemble Allegria er et stjernelag av unge musikere som ønsker å spille på en litt annen måte enn de fleste kammerorkestre.

Vellykket kulturutveksling på Vg2

Mandag 4.juni underviste internasjonale elever i innføringsklasse Amsb Vg2 Kjøretøy klasse a på Teknikk og industriell produksjon om sine hjemland og kulturer.

Europalinjen varmer opp med Model European Parliament (MEP) på Elverum

Vi var med på den første norske MEP-konferansen på Elverum i helgen 25. til 27. mai!

Irlands ambassadør besøkte Vg1 Studiespesialisering

Fredag forrige uke fikk 1STD besøk av Karl Gardner, Irlands ambassadør til Norge. Klassen fikk en interessant innføring i Irlands historie og de gode relasjonene som er bygd mellom våre land.

Besøk fra vår nye partnerskole Gutenberg Gymnasium

Utveksling med Tyskland - en god grunn til å velge Europalinjen

Fra den 8.-12. mai var det tolv tyske elever og to tyske lærere fra Gutenberg Gymnasium på besøk.

AMSA og AMSB besøker Eidsvollsbygningen

Internasjonale klasser besøker Eidsvollsbygningen før 17.mai!

Elevene i innføringsklassene AMSA og AMSB har vært på ekskursjon til Eidvollsbygningen

2. klasse Helsearbeiderfag

En uke på Mallorca med 55 eldre deltakere fra Ullensaker

De nominerte i skrivekonkurransen ble gjort stas på i skolens auditorium.

Skrivekonkurranse om kunnskap

Elevene har skrevet essay hvor tema er propaganda og verdien av kunnskap.

Besøk fra Libanon

Skolen har for tiden besøk av 16 elever/lærere fra Libanon.

Trip to the American Embassy for 1STB

Vg1 Studiespesialiserende klasse B har vært på flere ambassadebesøk. Her er en artikkel de selv har skrevet med to bilder fra besøket til USAs ambassade.