Europalinja besøker Portugals ambassadør

Europalinja hos Portugals ambassadør

Elevene fra Europalinja var onsdag invitert til Portugals ambassadør António Quinteiro.

Akershus festning

Ekskursjon til Stortinget og Akershus festning

Vg1 Studiespesialisering klasse F, besøkte Stortinget og Akershus festning på frigjøringsdagen 8. mai.

Historieekskursjon til Holocaust-senteret

Frigjøringsdagen 8. mai var klasse 4PBA på historieekskursjon til Holocaust-senteret på Bygdøy.

KDA Vg1

Utstilling

Vg1, vg2 og vg3 Kunst, design og arkitektur stiller ut sine elevarbeider i glassgården.

Jeg reiser alene

En musikkteaterforestilling av og med tilrettelagt avdeling og 3.klasse drama ved Jessheim videregående skole

Friluftsliv på tur i Rondane

Vintertur i Rondane

Elever med programfag friluftsliv var forrige uke på tur i Rondane.

Storforestilling MDD 2019

The Age of Space

The age of space - i indre og ytre rom, ble fremført av musikk, dans og drama tirsdag 12. mars og onsdag 12. mars 2019.

Bokbad med Dag Solstad

Onsdag 13. mars var Dag Solstad på besøk til noen av elevene våre.

Fylkesmesterskap i arbeidsmaskiner og logistikk

Fylkesmesterskapet i fagene arbeidsmaskiner og logistikk gikk av stabelen her på Jessheim videregående skole 7. mars 2019.

Etterforskningsleder Tore Kampen

Orderudsaken på dagsorden.

Dokumentaren Gåten Orderud har vært spennende å følge med på i rettslæretimene denne høsten.