NM i filosofi.

Det var 479 elever fra hele Norge som deltok i NM i filosofi i oktober. Av disse gikk 38 videre.

Musikk, Dans og Drama med sterk deltagelse på Fagforbundets fagkonferanse.

Musikk, Dans og Drama tar innimellom på seg ulike oppdrag, og hadde i uke 46 åtte kulturelle innslag på Fagforbundets fagkonferanse

Studietur til Brussel, Brugge og Ieper!

34 elever fra Jessheim videregående skole var på studietur til Brussel, Brugge og Ieper fra 7. til 12. november.

Fadderkåring

31. oktober ble skolens beste faddergruppe hedret med pizza, brus og mye skryt.

Halloweenfeiring på skolen.

Halloween ble feiret på hele skolen tirsdag 31. oktober.

Besøk av Christin Brandt, senterleder for Jessheim Storsenter.

Markedsføring og ledelse II jobber med merkevarebygging og posisjonering. Som innledning til et større arbeid, fikk vi besøk av Christin Brandt, senterleder for Jessheim Storsenter.

Besøk fra SOS Children's Villages Zimbabwe

To av klassene ved skolen hadde i dag besøk av Ayanda Mboneli fra SOS Children's Villages i Zimbabwe

NM i filosofi for videregående skole.

22 elever deltok i dag 19. oktober på NM i filosofi.

Model European Parliament.

Tre elever i faget samfunnsfag ved Vg1 Studiespesialisering deltok i uke 40 på Model European Parliament i Latvia, Riga.

Offisiell åpning av nye Jessheim videregående skole.

Den 10. oktober ble vår flotte nye skole offisielt åpnet.