Sterk forestilling fra Vg3 Drama!

I uke 7 spilte Vg3 drama forestillingen Erasmus Tyrnaus Rex av Kate Pendry. En tragedie med mye humor.

Elever deltok ved Model European Parliament

Elevene Ardit Rubovci og Peder Børtnes fra Vg1 Studiespesialiserende deltok på WMEP i Belgia, Lier.

Fortellerkunst i samarbeid med Øvre Romerike Brann og Redning

3.klasse drama har de siste månedene arbeidet med å skape fortellinger og øvelser knyttet opp mot Brannbamsen Bjørnis i faget Drama og Samfunn.

Sara Benmalek og lederen av Beit Atfal Assomoud

Overskudd fra CD-prosjektet til 3-klasse musikk går til flyktninger i Libanon

Bidraget fra musikkelevene i 3 MUA går til økt tilbud til barn og unge på Beit Atfal Assomoudsenteret i Libanon.

Bedriftsbesøk hos SAS Ground Handling.

Onsdag 31. januar var reiselivsklassen(2RLA) på bedriftsbesøk hos SAS Ground Handling på Oslo Lufthavn Gardermoen.

Digitalisering av samfunnet.

Mandag 22. januar startet uken med et tankevekkende foredrag for 130 elever i aulaen.

- Vi er her for deg!

Janne og Andreas er elev-, lærling- og mobbeombud i Akershus. Nå svarer de på spørsmål og gir råd til elever og lærlinger på Snapchat og Facebook.

Universitetsturneen 2018

Torsdag 18. januar hadde vi besøk av representanter fra universiteter og høyskoler.

Jessheim tilbyr Europalinje fra høsten 2018

Nytt tilbud på studiespesialisering for elever som er spesielt interessert i samfunnsfagene og fremmedspråk.

Jessheim tilbyr MatNat linje fra høsten 2018

Nytt tilbud på studiespesialisering for deg som er interessert i matematikk, naturfag, naturvitenskap og teknologi, og som kan tenke seg en karriere innen slike fagområder.