VALKYRIEN + 2KDA = SANT!

Rotfast og grenseløst

Med stor glød fortsetter Valkyrien (Ja, de har parkert tilnavnet ”Allstars”,) å utforske og utfordre bruken av tradisjonelle instrumenter og gammel norsk musikk – i et samtidig uttrykk. Bandet har vært usedvanlig aktive, og har gjennom 10 år med iherdig konsertvirksomhet, utviklet seg til et solid og lekent liveband som aldri spiller to like konserter og er i stadig forandring. Det som begynte som en ren hardingfeletrio, har utviklet seg til noe som rett og slett er litt vanskelig å beskrive. Valkyrien må oppleves!

Som en av få videregående skoler fikk nettopp Jessheim vgs Valkyrien-konsert som del av sitt program fra Den kulturelle skolesekken!  Fredag den 2. november fikk våre elever vg3 ST, 3MDD og 2+3 KDA oppleve bandet i konsert.

Valkyrien leverte en vàr og vakker opplevelse. Lydbildet var særegent og umiskjennelig. Tekstene og melodiene var både rotfaste og grenseløse.

Og - ikke minst: Det var elever fra 2KDA som hadde fått det ærefulle oppdraget å lage scenens back drop. 2KDA'erne bidro også med kjærkommen bærehjelp.

Både band og publikum var strålende fornøyde!