Friluftsliv på tur i Rondane

Vintertur i Rondane

Elever med programfag friluftsliv var forrige uke på tur i Rondane.

Storforestilling MDD 2019

The Age of Space

The age of space - i indre og ytre rom, ble fremført av musikk, dans og drama tirsdag 12. mars og onsdag 12. mars 2019.

Bokbad med Dag Solstad

Onsdag 13. mars var Dag Solstad på besøk til noen av elevene våre.

Fylkesmesterskap i arbeidsmaskiner og logistikk

Fylkesmesterskapet i fagene arbeidsmaskiner og logistikk gikk av stabelen her på Jessheim videregående skole 7. mars 2019.

Etterforskningsleder Tore Kampen

Orderudsaken på dagsorden.

Dokumentaren Gåten Orderud har vært spennende å følge med på i rettslæretimene denne høsten.

Favor beste ungdomsbedrift

Beste ungdomsbedrift! og videre til NM i beste ungdomsbedrift.

Favor UB tok i går hjem den gjeveste hedersprisen som beste ungdomsbedrift i Akershus under Grunderexpo 2019.

Deltagere ved MEP

Model European Parliament i Paris og Strasbourg

Fem elever fra Norge brukte vinterferien til å delta på Model European Parliament (MEP). Marthe og Sabine fra Europalinja representerte Jessheim VGS.

Drama Vg3 fremfører Den spanske flue

Den spanske flue

3. klasse drama har i uke 7 fremført komedien Den spanske flue.

Portugals ambassadør Antonio Quinteiro

Portugals ambassadør besøkte Europalinja

Antonio Quinteiro, Portugals ambassadør til Norge holdt foredrag for elever fra Europalinja, Studiespesialisering VG3 og Service og samferdsel VG2.

Eøs debatt ved Jessheim vgs

Debatt om EØS på Jessheim videregående skole.

EØS-avtalen er 25 år. Det ble markert på Jessheim med frisk og engasjerende debatt mellom Kathrine Kleveland, leder av Nei til EU og Fredrik Mellem, generalsekretær i Europabevegelsen.