Markering av FN-dagen

Torsdag 25. oktober markerte elevrådet FN-dagen med en internasjonal kulturdag.

Deltagere i NM i filosofi

NM i filosofi

Tre tekstbidrag er sendt inn til vurdering av NM komiteen for filosofi for videregående skole.

Årets vinnere av Gründeridol på Øvre Romerike

Gründeridol for ungdomsbedrifter

Årets vinnere av Gründeridol på Øvre Romerike var Ingelin, Sunniva, Natalie og Tirill i 2B Service og Samferdsel, med ungdomsbedriften Grønn Vegg UB

Flaggheising ved åpning av parken

Åpning av parken!

Tirsdag 9. oktober arrangerte elevrådet ved Jessheim videregående skole åpning av parken - vår nye skolegård.

Rekrutteringsdag for transport- og logistikk-yrkene

Onsdag 26.09 var transport- og logistikkavdelingen på besøk på Transport-formidlingen Oslo.

Fylkeselevrådsleder Bjørn André Sutterud Westbye og nestleder Selma Schøyen Løkken gleder seg til å ta fatt på oppgavene.

Bjørn André er ny leder av fylkeselevrådet i Akershus

Den nyvalgte lederen er elev i 2.klasse Service og samferdsel ved Jessheim videregående skole

Den europeiske språkdagen

Elever ved Jessheim videregående skole markerer den europeiske språkdagen 26. september 2018

Friluftsliv programfag på 48 timers fottur i Romeriksåsen.

44 elever og lærerne Ove og Hilde fikk oppleve både høststormen Knud, regn og SOL!

Fellesfaglærer på TIP, Inger Elin D. Bjørnstad gjennomgår FYR-arbeid og tverrfaglige prosjekter på TIP.

Studentbesøk fra Oslo Met

3.års yrkesfaglærere fra Oslo Met på besøk for å lære om prosjekter og tilrettelegging på yrkesfag

Europalinja diskuterer internasjonal politikk på Elverum

I helgen 14. til 16. september har Europaklassen vært med på MEP (Model European Parliament) for første gang.