Langedrag naturpark

På overnattingstur til Langedrag naturpark

2. og 3.-års elever med lærere og elevassistenter fra tilrettelagt opplæring i mindre grupper har vært på tur til Langedrag.

Elevene har fått øynene opp for at vann er en av verdens viktigste ressurser.

Jessheim-elever vant og fikk vekker om vann: Vann er faktisk vår viktigste livskilde

Mens de fleste av oss lar vannet fosse ut av springen uten å tenke over det, har flere elever ved Jessheim videregående skole fått øynene opp for at vann er en av verdens viktigste ressurser.

Leo Ajkic kom med pris

Leo kom med heder: Denne klassa vant pris for beste FN-avis

Når det kom til å lage FN-avis for 2017, var 1C på studiespesialiserende ved Jessheim videregående skole best av 66 skoler i hele landet.

Flyktninger i Libya

Seier til elevene i 1 STC i elevaviskonkurranse

Elevene i 1 STC har vunnet elevaviskonkurransen i regi av FN-sambandet øst.

Vinnerne i kategorien

Innovasjonscamp for elevene på Service og samferdsel

Fredag 28. april deltok alle elevene på Service og samferdsel, til sammen ca 90 personer, på innovasjonscamp på Herredshuset på Jessheim. Denne ble arrangert i samarbeid med Ungt Entreprenørskap.

Hele gruppen samlet siste dag

«Det lille ekstra Ullensaker» og 2.klasse helsefagarbeidere på tur til Alcudia

I en uke har elevene i 2 HAA vært med som ledsagere og trivselsvenner for 32 deltagere som reiste til Alcudia, Malloca.

Seier i skole-NM

Åsmund Herzenberg fra klasse 2KJA ble Norgesmester i bilmekaniker, lette kjøretøy under skole-NM i Trondheim. Vi gratulerer!

FYR-prosjekt i helse og engelsk

I april har Vg2 helseservice jobbet med et praktisk prosjekt om kosthold på norsk og engelsk.

Besøk av Dag Solstad

Torsdag 20. april fikk påbyggsklassene besøk av forfatteren Dag Solstad.

Studietur til Barcelona

Reiselivsklassen har vært på en fantastisk og innholdsrik tur til Barcelona.