Elevbesøk hos DNB

Onsdag 2.mars var Markedsføring og ledelse 2 klassen på besøk i DNB sitt hovedkontor i Barcode i Oslo.

Opptaksprøver på MDD

For å kunne kartlegge den enkelte søkers ferdigheter og muligheter til utvikling innen dansefaget, musikk og drama, holder vi opptaksprøver. Det er kun søkere som har utdanningsprogrammet MDD som sitt 1. ønske som blir invitert til opptaksprøve.

Ungdata-undersøkelsen i Ullensaker 2017

I løpet av uke 9 til 11 vil vi gjennomføre Ungdata-undersøkelsen på skolen. Her finner foresatte og elever mer informasjon om undersøkelsen.

Kunsutstilling av elevarbeid

10.-14. februar hadde elevene på utdanningsprogrammet Kunst, Design og Arkitektur (KDA/ST-FO) ved Jessheim videregående skolekunstutstilling på Galleri Jessheim.

Besøk på Høyskolen Kristiania

Onsdag 8. februar var elever fra vg2 markedsføring og ledelse på besøk på Høyskolen Kristiania, i Oslo sentrum.

Foredrag om prestasjonsorientert stress hos ungdom

Tirsdag 7. februar arrangerte foreldrelaget ved Jessheim videregående skole temakveld om prestasjonsorientert stress hos ungdom.

KDA/ST-FO inviterer til kunstutstilling

Elevene på utdanningsprogrammet Kunst, Design og Arkitektur (KDA/ST-FO) ved Jessheim videregående skole inviterer til en mangfoldig og spennende kunstutstilling på Galleriet, Jessheim!.

Besøk av Ringen Apotek og bandagist

Vg1 Service og samferdsel (SS) hadde mandag 16. januar besøk av Beryll Kristensen fra Ringen Apotek og bandagist. Hun fortalte om prosessen ved etableringen og oppstart av bedriftene på Jessheim og på Rælingen.

Bedriftsbesøk hos Meny

I november var elever og lærere fra Service og samferdsel (SS) på besøk hos Meny for å få et innblikk i hvordan det er å jobbe i dagligvare. Her finner du en artikkel fra internmagasinet til Meny, som omtaler saken.

204.610 kroner til Leger Uten Grenser

Resultatet av den elevstyrte innsamlingsdagen ble 204.610 kroner til Leger Uten Grenser.