Elever på Reiselivsmessen 2017

Elever fra Vg2 reiseliv deltok som vertskap på Reiselivsmessen 2017 på Telenor Arena, Fornebu.

Jessheim vgs på minimesser

I disse dager arrangeres det minimesser på de ulike ungdomsskolene. Torsdag 5. januar deltok vi på minimesse på Råholt ungdomsskole.

Opplæringstilbudet på Jessheim vgs fra høsten 2017

Det nærmer seg søknadsfrist for neste skoleår. Ved Jessheim vgs vil vårt opplæringstilbud for neste skoleår være tre yrkesfaglige løp og tre studieforberedende løp.

Besøk fra Telenor

Mandag 9. januar hadde Service og samferdsel (SS) besøk av Telenor.

Kick-off med Else Kåss Furuseth

Onsdag hadde musikk, dans og drama besøk av Else Kåss Furuseth, for å "sparke i gang" vårens storprosjekt "DØDSENS".

Informasjon fra Ruter - ruteendringer

Det er en del ruteendringer fra 11.12.2016. Her finner du en oversikt over disse. Se også www.ruter.no for mer informasjon

middle aged high school teacher talking to students during break

Ekskursjon

Tirsdag 29. november var 2SFA på ekskursjon til Stortinget. Dette var en del av undervisningen i samfunnsfag for elevene i fagdagsukene.

Konsert på Calypso

Elever fra Vg2 Musikk hadde konsert på Calypso ungdomsklubb på Jessheim torsdag 24/11.

Barnekonsert med elever fra 3MUA

Lørdag 19. november hadde elever fra 3MUA barnekonsert på Ullensaker konserthus. Her finner du en video fra konserten.

Happy smiling classmates together in classroom.

Elevstyrt innsamlingsdag fredag 25. november

25. november gjennomførte elvene ved Jessheim videregående skole en innsamlingsdag, hvor pengene går til Leger Uten Grenser.