Flott artikkel om vårt internasjonaliseringsprosjekt i Libanon

Siste nummer av magasinet Glimt fra Ullensaker har en flott artikkel om vårt internasjonaliseringsprosjekt i Libanon.

2DRA viser Gjøkeredet i uke 47 og 48

2.klasse drama ved Jessheim videregående skole setter i år opp Gjøkeredet av Ken Kesey. Forestillingen vises uke 47 og 48 i skolens aula.

Konsert med 3MUA lørdag 19. november

Bli med tredjeklasse på musikklinjen fra Jessheim Videregående på en verdensomseiling! Det blir spennende musikk fra hele verden, med innslag fra både jungel og savanne, med både hummer og kanari. Kanskje det til og med kommer en løve på besøk? Gratis MusikkLek kl 12.30 for alle som har billett.

Elever i Kongsvinger rådhus

FN-rollespill i Kongsvinger rådhus

Den 10.november dro elever fra 1STC til Kongsvinger rådhus for å delta i det årlige FN- rollespillet. FN-rollespill har vært en tradisjon for Jessheim videregående skole i 8 år.

Årets innsamlingsaksjon ved Jessheim videregående skole

Hvert år arrangerer elevrådet ved JVS en innsamlingsaksjon. Fjorårets elevråd bestemte at de innsamlede pengene i år skal gå til den medisinske hjelpeorganisasjonen Leger Uten Grenser.

Valgvake på skolen

I forbindelse med presidentvalget i USA, ble det arrangert valgvake for elevene på vår skole.

På besøk hos Norgesgruppen

Mandag 7. november var 70 elever fra Service og samferdsel Vg1 og Vg2 på besøk hos Norgesgruppen på Skøyen i Oslo.

Skolemiljøuka

Uke 44 arrangerte elevrådet ved Jessheim videregående skole, for første gang en elevstyrt skolemiljøuke.

"Det spiller en rolle"

27. september ble drama/teater aksjonen «Det spiller en rolle» gjennomført i grunnskolen rundt omkring i landet. Den hadde som fokus å åpne opp en politisk debatt om hvorfor drama/teater bør inn som fag allerede i grunnskolen.

Klovneforestilling for elever på barneskolen

Torsdag 29.9 og onsdag 12.10 spilte elevene på Vg2 drama klovneforestilling for 25 førsteklassinger fra Jessheim skole og ressurssenter.