Samarbeidsavtale med LHL

Tirsdag 11.10. underskrev Jessheim vgs og LHL sykehuset avtale om framtidig samarbeid.

En sunn start på dagen

I elevkantina kan man nå kjøpe havregrøt til frokost.

Musikk og demokrati

3MUA står, i samarbeid med Grunnlovsjubilé-komitéen, som teknisk arrangør av arrangementet «Musikk & demokrati» på Kreti & Pleti tirsdag 27. september kl. 19.

UngTEKSTakershus

UngTEKSTakershus er et tekstutviklingsprosjekt i regi av Akershus Teater. Denne uka er det 1. og 3. klasse på musikk og drama ved Jessheim VGS som er de heldige deltakerne. Teaterinstruktør Øystein U. Brager fra Akershus teater geleider elevene gjennom praktiske øvelser på gulvet og en rekke ulike skriveoppgaver.

Velkommen til et nytt skoleår

Vi som jobber ved Jessheim gleder oss til å bli kjent med nye elever og til gjensyn med tidligere elever.

Skole på byggeplass

Skole på byggeplass er et samarbeid mellom Akershus fylkeskommune ved Jessheim vgs og Veidekke.

Det var en hyggelig markering der elevene hadde ordnet med grillmat

Hyggelig markering av Vg1 Bygg- og anleggsfag

Mandag 20. juni markerte elever og lærere på Vg1 Bygg- og anleggsfag at dette er siste kull med elever som går ut fra Vg1 BA ved Jessheim vgs.

Fra kulverten der en henter arbeidstøy.

Arbeidspraksis på Ahus for helsesekretærelever

Akershus universitetssykehus og Jessheim videregående skole inngikk i 2015 en samarbeidsavtale om arbeidspraksis for helsesekretærelevene ved Jessheim videregående skole.

Sjekkliste for bruk av PC/Mac på eksamen

Skal du opp til eksamen i vår? Her er noen viktige punkter du bør være oppmerksom på ved bruk av PC/Mac før du møter opp i eksamenslokalet.

Markus Sebastian Hole, fra EUs ambassade i Oslo, holdt et spennende foredrag.

Besøk fra EUs ambassade i Oslo

Markus Sebastian Hole, fra EUs ambassade i Oslo, holdt torsdag 12.mai et spennende foredrag om EU og EUs utfordringer.