middle aged high school teacher talking to students during break

Ekskursjon

Tirsdag 29. november var 2SFA på ekskursjon til Stortinget. Dette var en del av undervisningen i samfunnsfag for elevene i fagdagsukene.

Konsert på Calypso

Elever fra Vg2 Musikk hadde konsert på Calypso ungdomsklubb på Jessheim torsdag 24/11.

Barnekonsert med elever fra 3MUA

Lørdag 19. november hadde elever fra 3MUA barnekonsert på Ullensaker konserthus. Her finner du en video fra konserten.

Happy smiling classmates together in classroom.

Elevstyrt innsamlingsdag fredag 25. november

25. november gjennomførte elvene ved Jessheim videregående skole en innsamlingsdag, hvor pengene går til Leger Uten Grenser.

Flott artikkel om vårt internasjonaliseringsprosjekt i Libanon

Siste nummer av magasinet Glimt fra Ullensaker har en flott artikkel om vårt internasjonaliseringsprosjekt i Libanon.

2DRA viser Gjøkeredet i uke 47 og 48

2.klasse drama ved Jessheim videregående skole setter i år opp Gjøkeredet av Ken Kesey. Forestillingen vises uke 47 og 48 i skolens aula.

Konsert med 3MUA lørdag 19. november

Bli med tredjeklasse på musikklinjen fra Jessheim Videregående på en verdensomseiling! Det blir spennende musikk fra hele verden, med innslag fra både jungel og savanne, med både hummer og kanari. Kanskje det til og med kommer en løve på besøk? Gratis MusikkLek kl 12.30 for alle som har billett.

Elever i Kongsvinger rådhus

FN-rollespill i Kongsvinger rådhus

Den 10.november dro elever fra 1STC til Kongsvinger rådhus for å delta i det årlige FN- rollespillet. FN-rollespill har vært en tradisjon for Jessheim videregående skole i 8 år.

Årets innsamlingsaksjon ved Jessheim videregående skole

Hvert år arrangerer elevrådet ved JVS en innsamlingsaksjon. Fjorårets elevråd bestemte at de innsamlede pengene i år skal gå til den medisinske hjelpeorganisasjonen Leger Uten Grenser.

Valgvake på skolen

I forbindelse med presidentvalget i USA, ble det arrangert valgvake for elevene på vår skole.