Den europeiske språkdagen

Elever ved Jessheim videregående skole markerer den europeiske språkdagen 26. september 2018

Friluftsliv programfag på 48 timers fottur i Romeriksåsen.

44 elever og lærerne Ove og Hilde fikk oppleve både høststormen Knud, regn og SOL!

Fellesfaglærer på TIP, Inger Elin D. Bjørnstad gjennomgår FYR-arbeid og tverrfaglige prosjekter på TIP.

Studentbesøk fra Oslo Met

3.års yrkesfaglærere fra Oslo Met på besøk for å lære om prosjekter og tilrettelegging på yrkesfag

Europalinja diskuterer internasjonal politikk på Elverum

I helgen 14. til 16. september har Europaklassen vært med på MEP (Model European Parliament) for første gang.

Besøk i Neustrelitz, Tyskland

Europeisk samarbeid om grønn energi.

Ole Andras, Frode og Brian var i Neustrelitz, Tyskland, torsdag 06.09 og fredag 07.09, for å utvikle et Erasmus+ prosjekt om grønn energi i samarbeide med skoler fra Tyskland, Polen og Spania.

Informasjon om to nye linjer: MatNat og Europa

Jessheim videregående skole starter opp to nye linjer for de som har kommet inn på studiespesialiserende på Vg1 fra høsten 2018. Disse linjene gir studiekompetanse etter treårig fullført studieløp som normalt.

Velkommen til Jessheim videregående skole!

Skolen starter torsdag 16. august, og vi gleder oss til å møte alle nye og kjente elever!

Musikklinja fikk besøk fra Den kulturelle skolesekken, med TRØKK!

Ensemble Allegria er et stjernelag av unge musikere som ønsker å spille på en litt annen måte enn de fleste kammerorkestre.

Vellykket kulturutveksling på Vg2

Mandag 4.juni underviste internasjonale elever i innføringsklasse Amsb Vg2 Kjøretøy klasse a på Teknikk og industriell produksjon om sine hjemland og kulturer.

Europalinjen varmer opp med Model European Parliament (MEP) på Elverum

Vi var med på den første norske MEP-konferansen på Elverum i helgen 25. til 27. mai!