Universitetsturneen 2018

Torsdag 18. januar hadde vi besøk av representanter fra universiteter og høyskoler.

Jessheim tilbyr Europalinje fra høsten 2018

Nytt tilbud på studiespesialisering for elever som er spesielt interessert i samfunnsfagene og fremmedspråk.

Jessheim tilbyr MatNat linje fra høsten 2018

Nytt tilbud på studiespesialisering for deg som er interessert i matematikk, naturfag, naturvitenskap og teknologi, og som kan tenke seg en karriere innen slike fagområder.

Sporty elever på studietur

Onsdag 10. januar var vg3 Markedsføring og ledelse på besøk hos Active Brands og hos Swix.

Førjulskos og premiering av julequiz på Læringssenteret!

Tirsdag 19. desember var det førjulskos og premiering av julequiz for ansatte og elever på Læringssenteret.

3. klasse rettslære på besøk hos RSM

På besøk hos revisorfirmaet RSM

3. klasse rettslære var på spennende besøk hos revisorfirmaet RSM på fagdagen 6. desember

Skolemesse for Ungdomsbedrift

Skolemesse for ungdomsbedrifter

Onsdag 6.desember var det skolemesse for ungdomsbedriftene som vi har her på Jessheim videregående skole.

Salg, Service og Sikkerhet på studietur til Oslo.

Elevene på Salg, service og sikkerhet besøkte utstillingen på 22. juli-senteret i Oslo.

Dyktige kantinemedarbeidere ved Jessheim videregående skole.

Denne blide gjengen med Lill Jorunn i spissen har i dag servert mat til 1700 personer på skolen.

Utdanningstorget 2017

Jessheim videregående skole har en stand på Utdanningstorget på Norges Varemesse!