Skolemesse for Ungdomsbedrift

Skolemesse for ungdomsbedrifter

Onsdag 6.desember var det skolemesse for ungdomsbedriftene som vi har her på Jessheim videregående skole.

Salg, Service og Sikkerhet på studietur til Oslo.

Elevene på Salg, service og sikkerhet besøkte utstillingen på 22. juli-senteret i Oslo.

Dyktige kantinemedarbeidere ved Jessheim videregående skole.

Denne blide gjengen med Lill Jorunn i spissen har i dag servert mat til 1700 personer på skolen.

Utdanningstorget 2017

Jessheim videregående skole har en stand på Utdanningstorget på Norges Varemesse!

Rollespill av Model European Parliament

Vg1 Studiespesialisering Klasse D hadde på fagdagen i samfunnsfag et rollespill av Model European Parliament.

FN- rollespill 14.november 2017

Som tidligere år deltok elever fra Jessheim videregående skole på FNs rollespill om Sikkerhetsrådet.

NM i filosofi.

Det var 479 elever fra hele Norge som deltok i NM i filosofi i oktober. Av disse gikk 38 videre.

Musikk, Dans og Drama med sterk deltagelse på Fagforbundets fagkonferanse.

Musikk, Dans og Drama tar innimellom på seg ulike oppdrag, og hadde i uke 46 åtte kulturelle innslag på Fagforbundets fagkonferanse

Studietur til Brussel, Brugge og Ieper!

34 elever fra Jessheim videregående skole var på studietur til Brussel, Brugge og Ieper fra 7. til 12. november.

Fadderkåring

31. oktober ble skolens beste faddergruppe hedret med pizza, brus og mye skryt.