Model European Parliament.

Tre elever i faget samfunnsfag ved Vg1 Studiespesialisering deltok i uke 40 på Model European Parliament i Latvia, Riga.

Offisiell åpning av nye Jessheim videregående skole.

Den 10. oktober ble vår flotte nye skole offisielt åpnet.

Verdensdagen for psykisk helse.

Helse og oppvekstfag arrangerte i samarbeid med Mental Helse og Frivilligsentralen Ullensaker en markering av Verdensdagen for psykisk helse.

Brannvernkurs i regi av Øvre Romerike Brann og Redning.

Mandag 09.10.17 hadde Drama Vg3 oppstart på sitt nye fortellerkunstprosjekt.

Fagdag i entreprenørskap og bedriftsutvikling

Denne uken hadde vi fagdag i entreprenørskap og bedriftsutvikling hvor alle elevene skulle pitche sin egen ide på ett minutt ovenfor de andre i klassen.

Elevene i 3.klasse rettslære sammen med advokat Lena Jokstad Rydningen.

Fagdag for 3.klasse rettslære.

På fagdagen onsdag 20/9 hadde 3.klasse rettslære erstatningsseminar.

Elever ved Vg3 Studiespesialiserende deltok på European Youth Parlament.

Obaid Raza 3STD, Emil Ous 3STE og Sander Fosshaug 3STC deltok i forrige uke på European Youth Parlament (EYP) i Voss.

3 MUA

Flying start for Vg3 Musikk!

Da Utdanningsdirektoratet nylig gjennomførte en landsomfattende konferanse på Scandic Hotell Gardermoen, var det de 16 musikkelevene i Vg3 Musikk som fikk æren av å åpne konferansen med en konsert.

Kick-off i entreprenørskap

Lærere og elever på Vg2 Reiseliv og Salg, service og sikkerhet har hatt en fin dag med Ungt entreprenørskap Akershus Kick-Off på Chateu Neuf.

Aksjon "narkotikafri uke"

Denne uka er det aksjon med "narkotikafri uke" på skolen.