Vinnerne i kategorien

Innovasjonscamp for elevene på Service og samferdsel

Fredag 28. april deltok alle elevene på Service og samferdsel, til sammen ca 90 personer, på innovasjonscamp på Herredshuset på Jessheim. Denne ble arrangert i samarbeid med Ungt Entreprenørskap.

Hele gruppen samlet siste dag

«Det lille ekstra Ullensaker» og 2.klasse helsefagarbeidere på tur til Alcudia

I en uke har elevene i 2 HAA vært med som ledsagere og trivselsvenner for 32 deltagere som reiste til Alcudia, Malloca.

Seier i skole-NM

Åsmund Herzenberg fra klasse 2KJA ble Norgesmester i bilmekaniker, lette kjøretøy under skole-NM i Trondheim. Vi gratulerer!

FYR-prosjekt i helse og engelsk

I april har Vg2 helseservice jobbet med et praktisk prosjekt om kosthold på norsk og engelsk.

Besøk av Dag Solstad

Torsdag 20. april fikk påbyggsklassene besøk av forfatteren Dag Solstad.

Studietur til Barcelona

Reiselivsklassen har vært på en fantastisk og innholdsrik tur til Barcelona.

Omkjøring skolebusser i Jessheim sentrum uke 16-17

Statens vegvesen skal grave i Ringvegen Jessheim mellom Trondheimsvegen – Jessheim vgs. Det medfører at vi ikke kan kjøre nevnte strekning i uke 16-17.

Ruteendringer fra 2. april

Ruter melder om ruteendringer fra 2. april. Se Ruter.no for mer informasjon

Ung Tekst Akershus

Mathias Aspen, elev ved Jessheim videregående skole, er en av vinnerne i manuskonkurransen Ung Tekst Akershus. Stykket han har skrevet heter "Tanker i overflod" og spilles på Ullensaker Kulturhus onsdag 5. april og torsdag 6. april kl 18:30.

Seier i Fylkesmesterskapet

29. mars ble fylkesmesterskap i lette kjøretøy gjennomført på Eidsvoll videregående skole. Det ble seier til Åsmund Hertzenberg fra Jessheim videregående skole.