Ta med ditt tidligere skolearbeid inn i Viken

Ta med ditt skolearbeid inn i Viken!

Høsten 2020 starter det første skoleåret i Viken fylkeskommune, og alle elever skal over på Viken-plattform. For å sikre at du ikke mister skolearbeid du ønsker å ta vare på, må du ta kopi av dette før 23. juni.

Jessheim videregående skole

Plan for uke 23

Regjeringen publiserte i dag, fredag 29.05.20, nye retningslinjer for smittevern i den videregående skolen. Les mer her:

Skoletur til Spania

Spansk III-klassene fra Bjørkelangen, Ski og Jessheim videregående skole var på tur til Spania, Benalmádena fra 01.mars til 08.mars.

Torkil Damhaug

Forfatterbesøk onsdag 4. mars

Onsdag 4. mars hadde påbyggsklassene besøk av den anerkjente krimforfatteren Torkil Damhaug.

Bezzerwizzerturnering 2020

2. mars gjentok vi suksessen fra i fjor, og kåret dette skoleårets bezzerwizzere.

Trine Skei Grande hilser på elevrådsleder Peder Børtnes

Besøk av kunnskaps- og integreringminsteren

Mandag 2. mars besøkte kunnskaps- og integreringsminister Trine Skei Grande Jessheim videregående skole.

Samenes nasjonaldag

Torsdag 6. februar feiret vi samenes nasjonaldag på skolen.

Universitetsturneen besøker skolen

Torsdag 23 januar hadde vi Universitetsturneen på besøk.

Studenter fra universitetene i Norge informerte elevene om studier og studentlivet.

Stortingspresident Tone Wilhelmsen Trøen besøker 1. klasse ved Jessheim VGS.

Stortingspresident Tone Wilhelmsen Trøen besøkte 1STE - Europalinja.

Hun snakket med elevene om hvorfor maktfordeling, stemmerett og deltakelse er viktig for demokratiet i Norge.

1 SSD på besøk hos The Salmon

Klasse 1SSD Service og samferdsel besøkte The Salmon på Tjuvholmen

Klasse 1SSD Service og samferdsel Vg1 hadde en meget lærerik og hyggelig ekskursjon til The Salmon på Tjuvholmen.