Deltagere på MEP Jessheim 2019

Model European Parliament Norway, 20.-22. september

Europalinja ved Jessheim videregående skole inviterte i helgen 70 ungdommer til å gjennomføre en simulering av EU-parlamentet.

Den Europeiske språkdagen

EUROPEISKE SPRÅKDAGEN 26. SEPTEMBER 2019

ELEVER VED JESSHEIM VGS MARKERTE DEN EUROPEISKE SPRÅKDAGEN 25. SEPTEMBER 2019

Friluftsliv på tur til Hadelandsåsen

Ut på tur, aldri sur!

Friluftsliv programfag var to døgn i Hadelandsåsen forrige uke. Ei natt i lavvo, og ei i selvbygget gapahuk.

Studenter fra UiO

Studenter fra Universitetet i Oslo

Disse fire lærerspirene går sitt aller første semester på lektorutdanningen.

Historie og filosofi 1 besøker Historisk museum.

Fagdag for programfaget Historie og filosofi 1!

Programfaget Historie og filosofi 1 besøkte Akershus Slott og Historisk musesum.

De to skolepsykologene Kristine Bøe og Eline Balsnæs skal bidra til å styrke skolehelsetjenestens arbeid med psykisk helse ved de videregående skolene på øvre Romerike. Ordningen er en del av et treårig prøveprosjekt i Akershus fylkeskommune.

Egne skolepsykologer skal styrke skolehelsetjenesten

Fra høsten 2019 skal psykologene Kristine og Eline bidra til å styrke skolehelsetjenestens arbeid med psykisk helse ved de videregående skolene på øvre Romerike.

2 STA på folkemuseet

Engasjerte elever på Bygdøy

A-klassen i 2.klasse studiespesialiserende på besøk på folkemuseet og i Vikingskiphuset.

Kunnskapsministeren besøkte Jessheim

Kunnskaps- og integreringsminister Jan Tore Sanner besøkte skolen første skoledag for å lære mer om gode overganger mellom ungdomsskole og videregående skole.

Avslutning for Vg3-kull 2019

Avslutning for årets VG3-kull

Årets Vg3-kull takket for seg med avslutningssermoni onsdag 19.06

Friluftsliv kull2019

Friluftsliv på kanotur.

Avslutningstur for friluftsliv programfag på Fjorda.