Europalinja hos Portugals ambassadør

Elevene fra Europalinja var onsdag invitert til Portugals ambassadør António Quinteiro.

Besøket startet med  omvisning på Portguals ambassade hvor vi blant annet fikk en innføring i hva jobben som ambassadør går ut på. Antonio Quinteiro viste oss hvordan de jobber med valget til Europaparlamentet. Han snakket også om forfatteren José Saramago som vant nobelprisen i litteratur i 1998.

Etter ambassadebesøket var vi invitert på lunsj hvor også Brasils ambassadør møtte elevene. Elevene fikk anledning til å diskutere aktuelle politiske spørsmål med ambassadørene. Vi tok opp mulighetene for samarbeid med en portugisisk skole og kommer til å jobbe videre med det.

Vi var meget fornøyd med besøket og vil rette en stor takk til alle ansatte ved ambassaden som sørget for at vi fikk en lærerik skoledag utenom det vanlige.