Når skal du møte på skolen

Når skal elever og ansatte møte på skolen? Elever og ansatte skal komme på skolen. Les mer her:

• Når de ikke har symptomer på sykdom.
  • Ved gjennomgått luftveisinfeksjon kan ungdommer og ansatte komme tilbake etter at de har vært symptomfrie i 1 døgn.
  • Hvis en i husstanden har symptomer på luftveisinfeksjon, men ikke bekreftet covid-19, skal eleven og den ansatte møte på skolen som normalt. Disse skal imidlertid gå hjem fra skolen dersom de får symptomer (se under).
  • Elever og ansatte med typiske symptomer på pollenallergi (kjent pollenallergi, rennende nese med klart nesesekret, rennende/kløende øyne) kan møte på skolen.
  • Elever som utvikler symptomer på Covid-19 i løpet av dagen. Meld fra til kontoret. Eleven føres til karantenerom R3503 og tar på seg munnbind. Eleven må hentes av foresatte.

• Ansatte som utvikler symptomer på Covid-19. Meld fra til kontoret, ta på munnbind og reis hjem uten bruk av kollektivtransport.