Ruteendringer fra 2. april

Ruter melder om ruteendringer fra 2. april. Se Ruter.no for mer informasjon

Ung Tekst Akershus

Mathias Aspen, elev ved Jessheim videregående skole, er en av vinnerne i manuskonkurransen Ung Tekst Akershus. Stykket han har skrevet heter "Tanker i overflod" og spilles på Ullensaker Kulturhus onsdag 5. april og torsdag 6. april kl 18:30.

Seier i Fylkesmesterskapet

29. mars ble fylkesmesterskap i lette kjøretøy gjennomført på Eidsvoll videregående skole. Det ble seier til Åsmund Hertzenberg fra Jessheim videregående skole.

Isak og lærer Berit Espe

NM i filosofi

Snart er det NM i filosofi for videregående skole. To elever fra Jessheim videregående skole skal konkurrere 29. mars.

Utdanningsvalg HO

I uke 11 og 12 hadde vi besøk av 230 elever fra 9. klasse, som fulgte undervisningen i de ulike utdanningsprogrammene.

Teknologi- og forskningslære ved Jessheim videregående skole

Studietur til Stockholm

VG3 musikk og drama var 16.-20. mars på studietur til Stockholm

Utdanningsvalg

I uke 11 og 12 er elever fra 9. trinn fra ungdomskolene på Øvre Romerike på besøk i videregående skole i faget utdanningsvalg.

Elevrådskonferansen 2017

Mandag 13. februar var fire representanter fra elevrådsstyret ved Jessheim vgs. på Elevrådskonferansen 2017.

Jessheim-elev med ny dramatikk for Akershus teater!

En av våre elever har vunnet manuskonkurranse hos Akershus teater - vi gratulerer.