Elevbesøk hos Høyesterett

Onsdag 1. mars var 2. klasse rettslære på ekskursjon til Høyesteretts Hus

Elevbesøk hos Norges bank

Torsdag 2. mars var klasse 2SSA på besøk hos Norges bank sitt kunnskapssenter.

Velkommen til forestillingen "Dødsens"

Invitasjon til stor forestilling med musikk, dans og drama (MDD) ved Jessheim videregående skole.

Elevbesøk hos DNB

Onsdag 2.mars var Markedsføring og ledelse 2 klassen på besøk i DNB sitt hovedkontor i Barcode i Oslo.

Opptaksprøver på MDD

For å kunne kartlegge den enkelte søkers ferdigheter og muligheter til utvikling innen dansefaget, musikk og drama, holder vi opptaksprøver. Det er kun søkere som har utdanningsprogrammet MDD som sitt 1. ønske som blir invitert til opptaksprøve.

Ungdata-undersøkelsen i Ullensaker 2017

I løpet av uke 9 til 11 vil vi gjennomføre Ungdata-undersøkelsen på skolen. Her finner foresatte og elever mer informasjon om undersøkelsen.

Kunsutstilling av elevarbeid

10.-14. februar hadde elevene på utdanningsprogrammet Kunst, Design og Arkitektur (KDA/ST-FO) ved Jessheim videregående skolekunstutstilling på Galleri Jessheim.

Besøk på Høyskolen Kristiania

Onsdag 8. februar var elever fra vg2 markedsføring og ledelse på besøk på Høyskolen Kristiania, i Oslo sentrum.

Foredrag om prestasjonsorientert stress hos ungdom

Tirsdag 7. februar arrangerte foreldrelaget ved Jessheim videregående skole temakveld om prestasjonsorientert stress hos ungdom.

KDA/ST-FO inviterer til kunstutstilling

Elevene på utdanningsprogrammet Kunst, Design og Arkitektur (KDA/ST-FO) ved Jessheim videregående skole inviterer til en mangfoldig og spennende kunstutstilling på Galleriet, Jessheim!.