Besøk av Ringen Apotek og bandagist

Vg1 Service og samferdsel (SS) hadde mandag 16. januar besøk av Beryll Kristensen fra Ringen Apotek og bandagist. Hun fortalte om prosessen ved etableringen og oppstart av bedriftene på Jessheim og på Rælingen.

Bedriftsbesøk hos Meny

I november var elever og lærere fra Service og samferdsel (SS) på besøk hos Meny for å få et innblikk i hvordan det er å jobbe i dagligvare. Her finner du en artikkel fra internmagasinet til Meny, som omtaler saken.

204.610 kroner til Leger Uten Grenser

Resultatet av den elevstyrte innsamlingsdagen ble 204.610 kroner til Leger Uten Grenser.

Elever på Reiselivsmessen 2017

Elever fra Vg2 reiseliv deltok som vertskap på Reiselivsmessen 2017 på Telenor Arena, Fornebu.

Jessheim vgs på minimesser

I disse dager arrangeres det minimesser på de ulike ungdomsskolene. Torsdag 5. januar deltok vi på minimesse på Råholt ungdomsskole.

Opplæringstilbudet på Jessheim vgs fra høsten 2017

Det nærmer seg søknadsfrist for neste skoleår. Ved Jessheim vgs vil vårt opplæringstilbud for neste skoleår være tre yrkesfaglige løp og tre studieforberedende løp.

Besøk fra Telenor

Mandag 9. januar hadde Service og samferdsel (SS) besøk av Telenor.

Kick-off med Else Kåss Furuseth

Onsdag hadde musikk, dans og drama besøk av Else Kåss Furuseth, for å "sparke i gang" vårens storprosjekt "DØDSENS".

Informasjon fra Ruter - ruteendringer

Det er en del ruteendringer fra 11.12.2016. Her finner du en oversikt over disse. Se også www.ruter.no for mer informasjon

middle aged high school teacher talking to students during break

Ekskursjon

Tirsdag 29. november var 2SFA på ekskursjon til Stortinget. Dette var en del av undervisningen i samfunnsfag for elevene i fagdagsukene.