Besøk fra vår nye partnerskole Gutenberg Gymnasium

Utveksling med Tyskland - en god grunn til å velge Europalinjen

Fra den 8.-12. mai var det tolv tyske elever og to tyske lærere fra Gutenberg Gymnasium på besøk.

AMSA og AMSB besøker Eidsvollsbygningen

Internasjonale klasser besøker Eidsvollsbygningen før 17.mai!

Elevene i innføringsklassene AMSA og AMSB har vært på ekskursjon til Eidvollsbygningen

2. klasse Helsearbeiderfag

En uke på Mallorca med 55 eldre deltakere fra Ullensaker

De nominerte i skrivekonkurransen ble gjort stas på i skolens auditorium.

Skrivekonkurranse om kunnskap

Elevene har skrevet essay hvor tema er propaganda og verdien av kunnskap.

Besøk fra Libanon

Skolen har for tiden besøk av 16 elever/lærere fra Libanon.

Trip to the American Embassy for 1STB

Vg1 Studiespesialiserende klasse B har vært på flere ambassadebesøk. Her er en artikkel de selv har skrevet med to bilder fra besøket til USAs ambassade.

Fra venstre: Kevin, Daniel og August

Stolte fylkesmestre i Teknikk og industriell produksjon.

Resultatene for fylkesmesterskapene på Teknikk og industriell produskjon ble i dag mandag 30.4 feiret med pølsefest for elver og lærere på et av verkstedene.

Skoleveien

Reisebrev fra Libanon

Siden 2002 har skolen jevnlig hatt besøk fra Libanon, og flere av våre lærere og tidligere elever har vært i Libanon i forbindelse med dette utviklings- og utvekslingsprosjekt. Libanonprosjektet er skolens eneste internasjonaliseringsprosjekt med partnere som ligger i et konfliktfylt område.

Innovasjonscamp

Torsdag 5. april arrangerte vi Innovasjonscamp på Jessheim vgs. Campen fant sted i Jessheims storstue, Herredshuset.

Besøk fra den britiske ambassaden til Vg1 Sudiespesialisering klasse B

1 STB fikk nylig besøk fra Storbritannias ambassade der Thomas og Laurie delte sine erfaringer.