Bedriftsbesøk hos SAS Ground Handling.

Onsdag 31. januar var reiselivsklassen(2RLA) på bedriftsbesøk hos SAS Ground Handling på Oslo Lufthavn Gardermoen.

Digitalisering av samfunnet.

Mandag 22. januar startet uken med et tankevekkende foredrag for 130 elever i aulaen.

- Vi er her for deg!

Janne og Andreas er elev-, lærling- og mobbeombud i Akershus. Nå svarer de på spørsmål og gir råd til elever og lærlinger på Snapchat og Facebook.

Universitetsturneen 2018

Torsdag 18. januar hadde vi besøk av representanter fra universiteter og høyskoler.

Jessheim tilbyr Europalinje høsten 2019

Nytt tilbud på studiespesialisering for elever som er spesielt interessert i samfunnsfagene og fremmedspråk.

Jessheim tilbyr MatNat linje høsten 2019

Tilbud på studiespesialisering for deg som er interessert i matematikk, naturfag, naturvitenskap og teknologi, og som kan tenke seg en karriere innen slike fagområder.

Sporty elever på studietur

Onsdag 10. januar var vg3 Markedsføring og ledelse på besøk hos Active Brands og hos Swix.

Førjulskos og premiering av julequiz på Læringssenteret!

Tirsdag 19. desember var det førjulskos og premiering av julequiz for ansatte og elever på Læringssenteret.

3. klasse rettslære på besøk hos RSM

På besøk hos revisorfirmaet RSM

3. klasse rettslære var på spennende besøk hos revisorfirmaet RSM på fagdagen 6. desember

Skolemesse for Ungdomsbedrift

Skolemesse for ungdomsbedrifter

Onsdag 6.desember var det skolemesse for ungdomsbedriftene som vi har her på Jessheim videregående skole.