Velkommen som elev ved Jessheim videregående skole!

Hjertelig velkommen til Jessheim videregående skole! Vi synes det er så hyggelig at du ønsker å være elev hos oss, enten du skal tilbringe tre år på studiespesialisering, et eller to år på yrkesfag, eller et siste påbyggingsår.

Tiden på videregående skole er en spennende periode i livet. Du begynner å ta større kontroll over egen framtid, du treffer mange nye venner og du lærer en masse nye ting som du vil ha bruk for resten av livet.

Du vil fort oppdage at du ikke er alene på denne skolen. Jessheim videregående skole er en stor skole, med våre 1500 elever og 6 utdanningsprogrammer. Vi forstår at det kan virke skremmende med en gang, men vi tar din trivsel på alvor.

Elevmiljøet ved skolen er preget av mangfold, respekt og vennlighet. Vi har alle sammen et ansvar for at dette fortsetter. Skolen er et stort arbeidsfellesskap, og vi ser det som viktig at du som elev tar ansvar som aktiv deltager i det daglige skolearbeidet. For å lykkes er det viktig at du møter hver dag og arbeider aktivt innen fagene og klassemiljøet.

Sammen med deg ønsker vi å bidra til at skoledagene skal være preget av læring. Vi vil at du skal ha noe å strekke deg etter, at du blir nysgjerrig på å lære mer og at du skal oppleve mestring. Vi vil hjelpe deg å se mulighetene som ligger foran deg.

Din rolle som elev betyr mye for skolemiljøet og klassemiljøet. Sammen med skolens lærere, elevrådet og skolens foreldrelag arbeider vi målrettet for et trygt og inkluderende skolemiljø. Din framtid er vårt mål!

Christian Andresen

Les mer i Elevheftet for 2019-2020 som du finner i vedleggene.